Εταιρεία

H Golden Door δραστηριοποιείται στο χώρο των πορτών τα τελευταία 25 χρόνια, σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας πόρτες ασφαλείας καθώς και εσωτερικές πόρτες υψηλής αισθητικής. Η πολυετής εμπειρία της, τα καινοτόμα προϊόντα και η αξιοπιστία της την κατατάσσουν σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου. Επενδύει συνεχώς σε νέο εξοπλισμό, εκσυγχρονίζοντας τις εγκαταστάσεις της και έχοντας σα γνώμονα τις υψηλές προδιαγραφές των προϊόντων της. Η αυτοματοποιημένη παραγωγή σε συνδυασμό με το ανθρώπινο δυναμικό της, παρέχουν ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών προς τον καταναλωτή.

Η Golden Door στοχεύει στη συνεχή αναβάθμιση των προϊόντων της, ακολουθώντας τις τάσεις και τις ανάγκες του σύγχρονου design. Λόγω της ευελιξίας της διευρύνει συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων της και προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε αγοράς αυξάνοντας συνεχώς την εξαγωγική της δραστηριότητα σε περισσότερες από 15 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Με γνώμονα την ασφάλεια, την υψηλή αισθητική και την αξιοπιστία έχει καταφέρει να ταυτίσει το όνομά της με την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα.